Ostukorvis ei ole tooteid.

TASUTA TRANSPORT AASTA LÕPUNI
KAUP TEELE 72H JOOKSUL
KÕIK TOOTED ON INFORMED SPORT TESTITUD

Privaatsustingimused

PRIVAATSUS

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist SFC Holding OÜ (edaspidi sisbaltics) veebilehel https://www.sisbaltics.eu/ (edaspidi veebileht).

Isikuandmete vastutavaks töötlejaks on SFC Holding OÜ (Hallivanamehe tn 4, Tallinn, Reg kood: 12785354). Maksete teostamiseks edastatakse vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le ( Niine 11, Tallinn 10414, Eesti, Reg kood: 12268475).

Mõisted

Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.

Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid, ostavad e-poest või edastavad sisbalticsile omalt poolt infot. Näiteks artiklite lugemine, teenuste tellimine, e-poes toodete ostmine või sisbalticsiga meili teel ühenduse võtmine.

Teenused on kõik sisbaltics poolt pakutavad tasuta ja tasulised tooted ja teenused s.h e-raamatud.

isikuandmete töötlemine

Veebilehte kasutades annab kasutaja nõusoleku oma andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

Sisbaltics kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid kasutajate isikuandmeid järgnevalt kirjeldatud viisidel:

  • nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
  • kauba kohaletoimetamise aadress;
  • pangakonto number;
  • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
  • klienditoe andmed.

isikuandmete kasutamine

Sisbaltics kasutab isikuandmeid:

  • kasutajale teenuse osutamiseks, näiteks lepingu sõlmimiseks ja täitmiseks, kasutajaga suhtlemiseks, arvete edastamiseks;
  • kasutaja e-posti aadressile teavituste saatmiseks uutest artiklitest, teenustest ja kampaaniatest, kuid seda vaid kasutaja eelneval nõusolekul;
  • kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks;
  • ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks;
  • pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks;
  • isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi) ;
  • veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Sisbaltics kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks ja efektiivsemaks turundamiseks.

Kasutajal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete töötlemine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude täitmiseks, sh teenuse osutamiseks.

isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele

Kolmas isik on sisbaltics lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub sisbaltics kasutajale teenuseid.

Sisbaltics kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

  • e-mailide edastamise ja haldamise süsteemi;
  • veebilehe majutust;
  • veebilehe kasutusstatistika analüüsi;
  • sotsiaalmeedia kasutamist ja sotsiaalmeedia statistika analüüsi;
  • veebipoes maksete teostamist;
  • raamatupidamistarkvara kasutamist;
  • transporditeenuse pakkujatele.

lingid teistele lehtedele ja manustatud sisu

Osadel lehtedel, näiteks blogis, võivad olla viited teistele kodulehtedele või sisaldavad manustatud sisu, näiteks Youtube video, mida külastaja saab otse blogis vaadata. Manustatud sisu tarbimisel tehnilises mõttes külastatakse teist kodulehte nt YouTube, kus kehtivad selle kodulehe tingimused.

Need lehed võivad kasutaja kohta koguda andmeid, asendada küpsiseid või edastada kasutaja andmeid kolmandatadele osapooltele.

ISIKUANDMETE säilitamine ja turvalisus

Sisbaltics rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Sisbaltics säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on eesmärgi täitmiseks või seadusest tulenevalt vajalik. Näiteks raamatupidamisandmeid säilitatakse 7 aastat majandusaasta lõppemisest, meililistis olevat e-maili aadressi aga seni, kuni kasutaja avaldab soovi see sealt eemaldada.

E-poe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui e-poes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. 

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Juurdepääs isikuandmetele on e-poe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada e-poe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Isikuandmete edastamine e-poe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub e-poe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

ISIKUANDMETEGA TUTVUMINE, PARANDAMINE, KUSTUTAMINE JA ÜLEKANDMINE

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi e-poe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klienditoe vahendusel.

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

KASUTAJA ÕIGUSED

Kasutajal on õigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;
  • nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel kustutamist;
  • nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;
  • nõuda isikuandmete ülekandmist.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile support@sisbaltics.eu vastavasisuline sooviavaldus.

Kui kasutaja kuulub sisbaltics meililisti, on tal võimalik kustutada end meililisti nimekirjast ja loobuda edasistest kirjadest iga e-kirja lõpus oleva lingi kaudu.

Küpsiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Kui Kasutaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

KÜPSISED ja pikslid

Sisbaltics veebilehel kasutatakse küpsiseid ja piksleid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat.

Kasutades sisbaltics veebilehte, nõustub kasutaja küpsiste ja pikslite kasutamisega käesolevas korras kirjeldatud viisil.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi:

  1. Püsivaid küpsiseid, mis jäävad kasutaja arvutis olevasse küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks kasutaja kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.
  2. Seansiküpsised on ajutised ja kaovad, kui kasutaja veebilehelt lahkub või oma veebilehitseja sulgeb. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuse või toote taotlemise jms võimaldamiseks.

Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Lisaks aitavad küpsised koguda kasutajastatistikat, mis võimaldab mõõta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia läbi efektiivne turundustegevus.

Kasutaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Tihtipeale veebilehitsejad lubavad vaikimisi küpsisefailide säilitamist seadmesse. Kasutaja võib oma seadmes küpsiste kasutamise ära keelata või need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid.

Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada. Juhiseid brauserist küpsiste kustutamiseks ja seadistamiseks leiab näiteks siit: ChromeSafari, Internet Explorer.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab sisbaltics Google Analytics ja Facebook Analytics teenust kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja, külastuste arvu, kasutatavate seadmete, sisenemiskanalite ja muu statistika kohta.

Google Analytics võib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, saab kasutaja paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

Google kprivaatsustingimustega saab tutvuda siin EU User Consent Policy.

Piksleid kasutatakse sisbaltics veebilehe külastajatele sihitud reklaamide edastamiseks Google ja Google partnerite veebilehtedel ning Facebookis.

Järgnevate linkide kaudu leiab rohkem informatsiooni Facebooki reklaamideFacebook Pixel ja Google reklaamide kohta.

PRIVAATSUSTINGIMUSTE MUUTMINE

Sisbaltics jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval. 

VAIDLUSTE LAHENDAMINE

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (support@sisbaltics.eu). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Miks osta siit?

Lai toodete valik

Kogu sortiment online
Uued tooted
Parimad pakkumised

Professionaalne nõustamine

Ekspertide nõuanded
Tippsportlaste ja asjatundjate kogemus
Spordialade spetsiifilised juhised

Tippsportlaste eelistatud valik

Science in Sport brändi usaldavad tipp- ja
olümpiasportlased üle maailma.

Säästad aega

Vali tooteid 24/7
Tarne pakiautomaati 72h jooksul

SiS tooted on müügil

Rademar-logo
Sportland-logo
Coop-logo
Rimi-logo
Selver
prisma-logo
Kaubamaja-logo

Auhinnad

2017 The Running Awards – Nutrition Brand of the Year

bestnutritionbrand

2018 Men’s Fitness Sports Nutrition Awards – Best Pre-Workout

Kas Sa soovid järgmiselt ostult -20%?

JAH, siis sisesta siia alla oma meiliaadress ja me saadame sulle postkasti sooduskoodi!